Skapa enkel lyx i badrummet

Badrummet är ett av de viktigaste rummen i huset. Det är där du ska kunna slappna av efter en lång dag med ett härligt bubbelbad eller en lång, varm dusch. Du kanske också vill njuta av lite ”spa-tid”, göra olika skönhetsbehandlingar och ta hand om ditt välmående helt enkelt.

Tips för enkel lyx

Lyxen behöver inte bestå av ett jättedyrt badkar, jacuzzi eller liknande, utan kan även komma från de små detaljerna i inredningen. Tänk till exempel på belysningen som en viktig del i skapandet av en avslappnande atmosfär. Levande doftljus är också ett snabbt och billigt sätt att lyxa till det lite när du kryper ner i badkaret.

Inred för lyxkänsla

Vackra handdukar och badmattor, snygga krokar att sätta på väggen, praktiska glasburkar för diverse accessoarer, ja till och med toalettborsten kan göras lite lyxigare med rätt stil och material. Köp hem det som du tycker om och lita på din magkänsla när du skapar ditt tema.

Måste jag renovera?

Att ens tänka på en komplett badrumsrenovering kan vara nervkittlande, men det behöver inte vara så komplicerat. Om till exempel väggar och golv behövs (fräschas upp)(https://www.byggahus.se/badrum/frascha-badrummet-snabbt-billigt) finns det snabba, enkla sätt att göra det på. Det viktigaste är att badrummet blir din alldeles egna oas som speglar just din personlighet.