Renovera badrum och ersätta dusch med badkar

Är du en av dem som saknar att ha ett badkar att krypa ner i när det är lite kyligt? Varför inte renovera badrummet och skaffa ett badkar istället för dusch? Faktum är att hälsofördelarna med att bada badkar är många, det gör dig bland annat på bättre humör, lindrar muskelvärk och bränner även kalorier. Det finns alltså många anledningar att skaffa ett badkar att njuta av.

Inred badrummet på ett harmoniskt sätt

Att ta ett varmt bad är väldigt rogivande, speciellt om du trivs med inredningen i ditt badrum. Du kan enkelt piffa till badrummet med gröna växter, det finns faktiskt många växter som trivs i fuktiga badrum. Välj även en behaglig färg på väggarna och golvet när du renoverar, gärna färger som ger lugn så som grönt eller gult. Skapa ett badrum som du verkligen älskar och trivs i.

Välj ett badkar av hög kvalitet

När du väl bestämt dig för att skaffa ett badkar hittar du ett fint sortiment här. Om några i familjen föredrar att duscha finns det praktiska duschbadkar, de fungerar lika bra att bada som att duscha i. Välj ett badkar med en snygg design och av hög kvalitet som kommer att hålla länge. Comfornette erbjuder en mängd trevliga badkar i olika former och modeller som gör sig rätt i alla typer av badrum.