Bygg ett spa utomhus med bastu

Allt fler väljer att förverkliga sina drömmar om att skaffa ett spa utomhus med bastu. Regelbundna bastubad är avslappnande och har flera positiva hälsoeffekter. Att bygga en spa utomhus ger dig en härlig möjlighet till avkoppling i din trädgård eller sommarstuga. Ett spabad och en varm bastu ger dig avkoppling speciellt under höstkvällar och vintermånader. Det finns ett brett utbud olika typer av spabad i olika material från plast till trä.

Färdiga lösningar för bastu utomhus

Att bygga en bastu låter komplicerat men det finns färdiga lösningar. Du kan välja lösningar med infraröda värmepaneler eller bastuaggregat-ugnar som är smidiga att montera och installera. Närheten till naturen är något som många drömmer om och moderna bastuhus med en glasad vägg mot din trädgård ger dig en härlig känsla av rymd jämfört med atmosfären i en stäng bastu helt i trä. Ett dopp i ditt spabad är uppfriskande efter bastubadandet.

Moderna badtunnor

Ett spabad kan placeras så att du får en fin utsikt över trädgården eller i närheten av ditt hus på altan. Ett utomhus spa med tillhörande bastu kan tack vare uppvärmning användas året om. En traditionell vedeldad badtunnan är en klassisk spa upplevelse som är ett alternativ om tillgången på el är begränsad. Det finns moderna badtunnor som är tillverkade i glasfiber med plastklädd insida.