Alltid vattenflaskan fylld med vatten under träning

Vatten är av största vikt för oss människor, vi behöver det för att inte torka ut. I Sverige har vi privilegiet av att vattnet inte är förorenat. Det är tack vare att vi har bra sjöar och att vi gör ett otroligt bra jobb med reningen av vattnet.

Visste ni att människan består av 50 % – 65 % vatten och som nyfödd kan det vara upp till 80%? Så vad skall man dra för slutsats av detta? Det är lätt hänt att en enkel sak som att dricka vatten glöms bort. Speciellt i samband med träningen då det är extra viktigt att få i sig vätska när du som mest gör av med den. Med detta sagt ska du försöka tänka dig för en extra gång så att du inte glömmer ta med dig vattenflaskan till träningen.

Fyll alltid vattenflaskan med vatten innan avgång till träningen. Skapa en rutin för detta så att du kan släcka törsten när du som mest behöver den. På Patchesandpins.se finns det häftiga designer av vattenflaskor. Varför inte sticka ut lite med en ovanlig vattenflaska? Då finns möjligheten att ta en titt på nätet här för att se om det är något för just dig.